SPECJALIŚCI

MGR MAGDALENA SUPERSON

dietetyk z prawie dwudziestoletnim doświadczeniem zawodowym. Ukończyła Warszawski Uniwersytet Medyczny i Akademię Wychowania Fizycznego we Wrocławiu, gdzie wszczęła przewód doktorki. Wykładowca akademicki, autorka publikacji naukowych i popularnonaukowych. Zajmuję się dietetyką sportową (swojej praktyce zawodowej współpracowała z medalistami igrzysk olimpijskich oraz czołowymi polskimi zawodnikami m.in. lekkoatletyki, piłki siatkowej, sztuk walki, tenisa, pływakami, szczypiornistami i koszykarzami) oraz kliniczną. Prowadzi głównie pacjentów z chorobami tarczycy, insulinoopornością, cukrzycą i chorobami przewodu pokarmowego.

Główny dietetyk w firmie Sztuka Jedzenia, specjalizującej się w cateringu dietetycznym, gdzie opracowuje indywidualne diety.

Prywatnie biegająca maratony żona i mama dwóch synów.

NOEMI SUPERSON

dietetyk z wykształceniem wyższym, ukończyła Niepubliczną Wyższą Szkołę Medyczną we Wrocławiu. Uczestniczka wielu seminariów, certyfikowanych kursów oraz specjalistycznych szkoleń. Specjalizuje się w dietach redukcyjnych oraz dietetycznym wspomaganiem zabiegów kosmetycznych.